Главная > Блог > Чому веду блог

Чому веду блог

Ви ставили собі просте запитання: Що таке інтернет?

Дуже багато хто помилково вважає, що це джерело знань. Я завжди стверджувала та стверджую – це джерело інформації. Знання приходять лише з досвідом. За нього необхідно заплатити – часом, грошима, набитими шишками та навіть здоров’ям. Подумайте, що ви зробили, щоб стати професіоналом зі своєї спеціальності?

Махатма Ганди – Унция практики, дороже теории

В інтернеті дуже багато роликів та форумів на тему нігтьової естетики. Сама мета та суть блогу та форуму – дуже різні. Форум – це інтернет-спільнота людей з метою поспілкуватися, допомогти один одному.

На превеликий жаль 99,9% порадників абсолютно не професійні майстри, які самі навчалися інтернетом у таких же самоучок. Дуже часто абсолютно нерозділені ні чим не обґрунтовані поради, рекомендації, тролінг і флуд.

Для того, щоб знайти істину або відповідь на наболіле питання, ви перелопачуєте сотні сторінок, витрачаєте тижні та місяці дорогоцінного часу, щоб остаточно заплутатися. Якщо ви новачок це півбіди. А якщо ви вже практикуючий майстер, то всі ваші невдалі експерименти незаслужено терплять ваші клієнти!

Блог УЦ Mudrakova StudioArts – це конструктивний погляд на вирішення проблем, що виникають у професії майстра манікюру та моделювання нігтів.

Наш блог – не для побалакати. Хто хоче, може поспілкуватись на форумах. Тут, на сторінках блогу, ми надаємо консультації. Ділимося своїм безцінним досвідом, з повним розумінням відповідальності за свої рекомендації. Ми повністю відкриті перед вами. Ви бачите хто ми і чим можемо Вам допомогти.

Але пам’ятайте! Ми ділимося з Вами лише інформацією! Знання приходять лише на практичному відпрацюванні.

Наш блог дозволить Вам:
  1. Самостійно вивчити принципи та технологію нанесення матеріалів для манікюру, їх відмінності та переваги.
  2. Знайти відповіді на багато питань.
  3. Замовити приватну консультацію та отримати на неї професійну відповідь.
Є питання?
Приходь на консультацію і
дізнайся чого ти зможеш досягти
після навчання саме у нас