Главная > Моделюємо нігті правильно та красиво > Експрес (Моделювання) нарощування нігтів

Експрес (Моделювання) нарощування нігтів

Автор Світлана Мудракова

Експрес (Моделювання) нарощування нігтів

Привіт, друзі. Сьогодні я вам покажу експрес-моделювання (нарощування) нігтів.

Майстри кажуть, що моделювання дуже довго, а клієнт хоче швидко. Так, довго, тільки тоді, коли ви тільки починаєте свій шлях майстра, але через 2-3 місяці постійної роботи та тренувань, моделювання буде займати стільки часу скільки ви виконуватимете манікюр і покриття гель-лак, приблизно 1,5 години.

Моделювати сьогодні ми будемо м’яким гелем желе №5 торгової марки «Артс», тому що цим гелем у багатьох майстрів робота піде набагато швидше.

Перед тим, як почати моделювати (нарощувати) нігті, ми ставимо шаблон під нашу бажану форму, наносимо дегідратор, створюємо адгезію між натуральним та штучним нігтем – це препарат праймер. Наносимо базовий гель, але якщо ви працюєте прозорими однофазними гелями, то ви можете заощадити теж час і виключити базовий гель, працюючи відразу однофазним гелем. Виконуєте базове покриття і задаючи відразу довжину та форму. Довжина та форма нігтів натюрель має на увазі середню довжину вільного краю 5 мм.

Гель желе м’якої консистенції, що не пече в лампі, а також його можна викладати близько до кутикули. Цей матеріал показав себе класно, працювати їм легко. Я працюю з легким натиском, матеріал вирівнюється сам по поверхні, його дуже легко додати, якщо нам не вистачає товщини, і він вирівняється – це одна з головних відмінностей гелю желе тм Arts від інших торгових марок. Швидкість та легкість у роботі, гарний колір гелю.

Якщо ви моделюєте гелем желе у товстих шарах, у лампі Sun UV гель сохне 1 хвилину.

На моделювання (нарощування) коротких нігтів не потрібно вибудовувати величезних архітектур. Викладаємо на готовність та мінімум опила.

Після полімеризації, якщо необхідно обтиснути матеріал і зробити нігтик вже. Гель дуже еластичний. Можна обжати пінцетом або поставити прищіпку та відправити в лампу ще на 1 хвилину. Поступово затискається, якщо ви поступово виклали вільний край, якщо не поступово, то ставимо прищіпку і зафіксувати для того щоб нігтик у товщині тримав арку.

Після просушування знімаємо шаблон, витираємо липкість і приступаємо до пилу. Далі виконуємо дизайн, покриття гель-лак або просто вкриваємо топом.

Є питання?
Приходь на консультацію і
дізнайся чого ти зможеш досягти
після навчання саме у нас