Главная > Секрети успіху > Топ найкращих фрезерів для майстра манікюру

Топ найкращих фрезерів для майстра манікюру

Автор Світлана Мудракова

ТОП Найкращих Фрезер для майстра манікюру

 

«Кохання до краси – це смак.

Створення краси – це мистецтво».

Ральф Волдо Емерсон

І так, краса сьогодні це критерій, який посідає у світі перше місце. Ми настільки стежимо за своїм зовнішнім виглядом, що іноді забуваємо про інші не менш важливі речі.

У світі дуже багато майстрів, які створюють красу і до яких ми біжимо в першу чергу: перукар, стиліст, візажист, косметолог і, звичайно ж, майстер нігтьового сервісу, майстер нігтьової естетики або майстер манікюру, як усі звикли говорити.

Отже, мова сьогодні піде про професію майстра манікюру та педикюру, а саме про їх «помічників». І найголовнішим у роботі майстра манікюру є його робочий інструмент та обладнання. У хорошого майстра завжди професійно обладнаний кабінет або робоче місце в салоні, а сам майстер має професійні знання та навички у сфері нігтьової індустрії.

З розвитком нігтьової естетики, сучасних технік моделювання (нарощування) нігтів та апаратного чи комбінованого манікюру з’явилося у продажу дуже багато різних фрезерних апаратів. Заводи, які виготовляли обладнання для стоматологів та ювелірів, направили свої напрацювання та випустили апарати для манікюру. І  тепер вибір великий, ціни різні і майстру важко визначитися у виборі хорошого, але недорогого фрезера, особливо це стосується майстрів-початківців.

До рейтингу ТОП кращих професійних фрезерів манікюру та педикюру увійшли 2 корейські торгові марки Saeshin та Saeyang. А їх апарати Strong та Marathon полюбилися багатьом майстрам по всьому світу, завдяки доступності та якості.

Отже, розглянемо ж ТОП цих найкращих фрезерів для майстра манікюру, педикюру та корекції нігтів. А розглядатимемо ми лише ті апарати, які протестовані особисто мною – Світланою Мудраковою. Тільки ті фрезери для майстра манікюру, які не просто я тримала в руках, а працювала ними сама особисто, які обрала з багатьох апаратів, які представлені на ринку нігтьової індустрії. Апарати, якими працюю я та мої учні на курсах.

17-15 років тому, коли манікюр став входити в послугу дуже популярних процедур, завдяки своєму прогресу та зародженню нових технік, усі ми, майстри, працювали тим, що було у продажу, що пропонували продавці, в тому числі і «пекельними машинками». У той час не було жодної інформації про те, яким повинен бути фрезер для нігтів, асортимент був невеликий, тому доводилося купувати “фрезери”, які можна було купити на той час. Але вже тоді, в тому далекому минулому, майстри розуміли, що виконуючи певні етапи роботи фрезером, застосовуючи апаратні техніки в манікюрі, педикюрі, моделюванні / нарощуванні штучних нігтів і корекціях, робота фрезером полегшувала працю, збільшувала швидкість і дозволяла нереально виконати ніяким іншим професійним інструментом! І ніхто не замислювався, чим він працює, якісним, неякісним, потужним або малопотужним, з вібрацій ручки/наконечника або без, працювали тим фрезером, який мали можливість купити. І ніхто не знав і не думав, що фрезери можуть бути «пекельними машинками», які можуть шкодити не тільки майстру, але його клієнтам. Детально дивіться у моєму відео “Шок від Фрезера” https://www.youtube.com/watch?v=0O_stdaK9Eo&lc=UgwJRgVu0iuFUlRtJbx4AaABAg.

І так, критерії, за якими проходив відбір у ТОП КРАЩИХ ФРЕЗЕРІВ для майстра манікюру.

Ручка без вібрацій
Потужність та швидкість роботи
Найдоступніші апарати із сегменту професійних
Корейські фрезери від найпопулярніших виробників Saeshin та Saeyang.

Топ найкращих фрезерів можна розбити на кілька категорій:

І категорія

Фрезери для майстрів манікюру з легкою завантаженістю

У цю категорію ми відносимо фрезер Marathon Champion 3, Cube 35, Mighty (Майті) – потужністю 45Вт і швидкістю в 20000-35000 об./хв. При моменті, що крутить, 2,8 – 3.0 Н*см.

ІІ категорія

Фрезери для помірної завантаженості майстра

У цю категорію потрапили фрезери Стронг 210 і Стронг 90 з ручками 35-40 тис. оборотів за хвилину та потужністю 65Вт.

Фрезер Марафон Ескорт 2 PRO з ручкою 35000-40000 об. за хвилину та потужністю 45В.

Крутний момент 2,9 – 5,0 Н * см

ІІІ категорія

Фрезери для важко завантаженого робочого дня майстра

У цю категорію входять фрезерні апарати потужністю від 100 ват, швидкістю 40000-50000 оборотів за хвилину і моментом, що крутить, від 4,5 Н*см.

Сюди ми віднесли:  Фрезерний апарат для нігтів Strong 207 S/106 та фрезер Saeshin Стронг 207A/107.

До цієї категорії, потужних фрезерів, можна віднести ще й інші найменування фрезерів від ТМ Saeyang і ТМ Saeshin, але вони вже будуть за ціною дорожчими.

Ознайомитись можна тут: https://mudrakova.com.ua/category/frezeryi-i-nasadki/.

При покупці будь-якого з представлених фрезерів, я рекомендую пройти спочатку професійне навчання у професійного кваліфікованого інструктора, а вже потім купувати Фрезер для майстра манікюру. Чому? Так тому що, не маючи навичок роботи з апаратом і не вміючи робити правильно манікюр, не знаючи будови нігтів та шкіри, Ви також можете нашкодити (травми, пропили та ін.)

ВАЖЛИВО!! При покупці фрезерного апарату Стронг або Марафон, звертайте увагу на те, що ви купуєте. Тому що на ці апарати дуже багато підробок, і можливо, деякі продавці навіть не підозрюють, що вони продають, оригінал чи підробки. І не орієнтуйтеся за ціною, тому що підробка може бути навіть дорожче, ніж ціна оригінального апарату. Але це не найстрашніше … Страшне це те, що якщо ви купите китайську копію, то у вас не буде гарантійного талона на гарантійне та після гарантійне обслуговування та ремонт. Для ремонту або обслуговування, до китайських підробок, просто немає запчастин, а це означає, що китайські копії фрезерних апаратів – неремонтнопридатні

 

 

 

Є питання?
Приходь на консультацію і
дізнайся чого ти зможеш досягти
після навчання саме у нас