Главная > Секрети успіху > Фрезер марафон оригінал або підробка

Фрезер марафон оригінал або підробка

Автор Світлана Мудракова

Фрезер для манікюру Marathon Champion 3

Як відрізнити оригінал від підробки?

Всі ми вже знаємо з багатьох відео та статтею про всесвітньо відомий фрезер марафон оригінал Чемпіон 3 для манікюру та корекції нігтів. І, звичайно, всі ми знаємо, що підробляти його китайські інженери не припинили. Більше того, багато продавців досі не знають, і не розумію, яка ж все-таки відмінність у цих двох фрезерів Оригіналу та Копії. А може, й знаю, але не зізнаються, бо закупили великими партіями і їх треба продавати. У таких випадках ми можемо спостерігати в інтернет-магазинах ціни нижчі, акції, розпродажі та ін. привабливі пропозиції. Але це теж не означатиме, що магазин з акціями пропонує тільки китайські апарати або копії на всьому відомі бренди. Для того, щоб відрізнити оригінал від підробки, достатньо орієнтуватися лише за кількома основними пунктами:

Ціна

Вартість оригінального фрезера Марафон Чемпіон 3 не може бути меншою за 130$. Все тому, що апарат зроблений з високоякісних матеріалів та запчастин, завдяки яким ваш фрезер працюватиме не рік і не два, а 10 і більше.

Упаковка

Упаковка корейського апарату відрізняється від копії, але не кольором чи формою. На картонній упаковці корейського фрезерного апарату, крім напису Marathon, є ще напис “Made in Korea” збоку. На передній частині коробки, де відкривається, розміщені 2 наклейки (відео) і напис “Saeyang Microtech CO., Ltd”.

Блок

Що можна сказати про відмінність блоків фрезера? Зовні нічого. Без наявності обох ви не розрізняєте. Відрізнити можна лише перевернувши блок верх дном і подивитися на наклейку.

На відміну від наклейки китайського фрезера, на оригінальному обов’язково вказано виробника “Saeyang Microtech CO., Ltd”, офіційний сайт Кореї, адресу виробника та напис “Made in Korea”. Вказано також серійний номер, записаний у гарантійному талоні.

Ручка – мікромотор

Найпопулярніша ручка серед усієї колекції – H37L1. І тому такий комплект підробляють найчастіше. Щоб уникнути покупки китайського виробу, виробник зробив маркування “Ukraine” на всіх ручках (але тільки для постачання в Україну).

На китайській ручці є напис “Saeyang Korea”, на оригінальних ручках таких написів немає.

Підставки для мікромотора.

У комплектацію до фрезера для нігтів Марафон Чемпіон 3 та інших моделей, йдуть 2 підставки: настільна і підставка-стаканчик на блок. Вони також відрізняються. Якщо стаканчики відрізняються лише прозорістю, то настільні підставки мають велику відмінність. Підставка від оригінального корейського фрезера виготовлена з високоякісної м’якої гуми, має гарну форму та вибитий напис Saeyang.

Шнур

На шнурі оригінального апарату є напис Hyundai. І поки що виробник цей напис не змінював.

Педаль

Педалі відрізняються кольором: китайська має світло-сірий колір і не працюватиме з оригінальним апаратом.

Документи

І, звичайно ж, документація. До оригінального фрезера додається інструкція українською та англійською мовами, гарантійний талон від сервісного центру із вписаними серійними номерами на блок та на ручку, копія сертифікату відповідності.

Це найголовніші відмінності, за якими ви можете визначити, який товар ви купуєте. Будьте уважні під час вибору!

Фрезер марафон оригінал купити на офіційному сайті https://saeyang.ck.ua/frezer-marathon/

 

Є питання?
Приходь на консультацію і
дізнайся чого ти зможеш досягти
після навчання саме у нас