Главная > Моделюємо нігті правильно та красиво > Нігті натюрель однією краплею гелю. Швидке моделювання

Нігті натюрель однією краплею гелю. Швидке моделювання

Автор Світлана Мудракова

НІГТІ НАТЮРЕЛЬ ОДНІЙ КРАПЛЯ ГЕЛЯ. ШВИДКЕ МОДЕЛЮВАННЯ. Гель для нарощування нігтів №6

У цьому відео Світлана Мудракова показує швидке нарощування нігтів натюрель у техніці “однієї краплі”. Використовується камуфлюючий гель для нарощування-желе ТМ Arts №06.

Перед початком моделювання виконуємо стандартну підготовку нігтів, ставимо шаблон, підкладку виконуємо прозорим гелем.

І ми моделюємо, набираючи на пензлик велику горошину гелю, тому що нам необхідно зробити однією краплею весь нігтик. На все полотно пензлика набирається велика крапелька гелю для нарощування, яку потім потрібно розподілити. До кутикули наноситься дуже тонко, акуратно без напливу латеральних пазух. Розподіляється і вирівнюється дуже легко, найголовніше не тиснути на матеріал. І чудово просохне в товстому шарі 1,5 мм за 1 хвилину в лампі Sun UV та 2 хвилини у традиційній УФ лампі.

Камуфлюючий гель для нарощування №6 абсолютно перекриває нігтьову пластину, має дуже щільний колір. Після полімеризації знімаємо шаблон. Після повної полімеризації ви бачите на відео, що моя техніка ставити шаблон має дуже красиву внутрішню арку. Але для тих майстрів, які вважають за краще затискати матеріал, я можу продемонструвати, що матеріал дуже легко можна затиснути після хвилини полімеризації, він еластичний. Після затискання пінцетом можна поставити прищіпку і відправити в лампу на 30 сек.

Після зняття липкості приступаємо до пилу. Гель пиляється дуже легко і м’яко, я використовую пилочку 180/180 грит. Пил важкий, він осідає великими пластівцями вниз і не клубить у повітрі.

Після опила наносимо універсальний топ без липкого шару, який має гарний яскравий глянець. Топ поляризується в лампі Sun UV 30 сек. – 1 хв і 2 хвилини в традиційній УФ лампі. Топ підходить для покриття штучних та натуральних нігтів.

Архітектуру ми виконали моделюючим желейним гелем із серії Експерт №6. І як топ ми використовували топове універсальне покриття без липкого шару, яке можна використовувати для роботи з натуральними та штучними нігтями.

Якщо вам сподобалося моє моделювання, запрошую вас на курси, де навчитеся моделювати красиві сучасні аркові нігті легко і швидко. А найголовніше – якісно.

 

Є питання?
Приходь на консультацію і
дізнайся чого ти зможеш досягти
після навчання саме у нас