Главная > Моделюємо нігті правильно та красиво > Гель м’який желе. Нігті мигдаль.

Гель м’який желе. Нігті мигдаль.

Автор Світлана Мудракова

Гель м’який желе. Моделювання нігтів за формою Мигдаль

Привіт, друзі! Із вами знову я, Світлана Мудракова. Запрошую вас подивитися майстер – клас «Як навчиться керувати гелем желе». На своєму прикладі я показуватиму як легко і зручно працювати тиксотропними гелями-желе в моїй техніці викладання і вирівнювання матеріалу.

Камуфлюючий гель ArtS №01 NUDE TOFFEE – напівпрозорий, м’яке желе, бежево-персиковий відтінок, найтрендовіший відтінок. Перед моделюванням виконуємо стандартну підготовку нігтьової пластини: дегідрататор, бонд-праймер, база. Я наношу базу для гелю універсальну BaseBio. Наноситься дуже тонким шаром, адгезив. Добре віджимаємо кисть усередині флакона, наносимо тонко втирающе-промазуючими рухами. Можна також використовувати кисть, що моделює. Повна полімеризація у лампі 1 хвилина.

Камуфлюючий гель ArtS №01 не потребує прозорої підкладки, але якщо ви бажаєте зробити прозору підкладку, то помилкою це не буде. Консистенція гелю м’яке желе, набираємо маленьку крапельку, я завжди працюю у два підходи. Коли створюю підкладку. Гель напівпрозорий, він практично невагомий, як називається Nude, так і виглядатиме в остаточному результаті. Гель розподіляємо по всій площі нігтьової пластини, незважаючи на те, що це нюд, не можна підводити желе гель під кутикулу, все повинно бути дуже тонко під кутикулою.

Додаємо довжину, для цього беремо ще одну краплю та додаємо. Дуже легко вводиться крапля, незважаючи на свою консистенцію, тиксотропен гель, він добре вирівнюється під впливом пензлика. Він під пензлем ніби тане. Створюємо задуману довжину та форму. Якщо недостатньо гелю, то без проблем добираємо на пензлик ще й продовжуєте моделювання. Гель зручний як для практикуючих майстрів, так і для початківців, тому що він не розпливається, він чудово тримає форму. Його видно при моделюванні у підкладці. Тому що в прозорому часто майстри не бачать довжину і форму, особливо початківці. А працюючи цим гелем, все чудово видно. Товщина вільного краю в підкладці має бути не товще 1 мм. І якщо ви виклали все правильно, то відправляємо на полімеризацію на 30 с і обтискаємо. Якщо обтискання не потрібно, то відправляємо на повний час полімеризації 1 хв. Я ж відправляю на 30 сік, щоб у нас вийшов вузький і гарний нігтик. Після чого знімаємо шаблон і на вільний край ставимо прищіпку і відправляємо в лампу ще на 30 секунд.

Далі моделюємо архітектуру нігтя. Завжди переглядаємо збоку, щоб розуміти, де у нас недостатньо матеріалу. Використовуємо той же гель, що камуфлює, Arts №1 Nude, беремо велику краплю. У зону кутикули розподіляю дуже легко і зовсім трохи торкаюся і забираю кисть назад, роблю відтяжку. Першим шаром ми вже накрили тонко, тепер моделюємо архітектуру. Дуже плавно розрівнюється матеріал, непотрібно робити якихось квапливих рухів, не потрібно тикати пензликом у поверхню. Ми працюємо, відносно нігтя, що моделюється, паралельно тримаючи пензель, дуже плавно розподіляємо матеріал. Я завжди спочатку моделюю центральну зону, а потім бічні, щоб матеріал не сповзав. Вирівняли, дивимось на вигляд збоку та перевіряємо поздовжній вигин. І відправляємо на полімеризацію лампу. Повний час 60 секунд. Знімаємо липкий шар і приступаємо до пилу. Пилиться дуже м’яко, як і всі гелі тм Arts, я працюю пилкою 180/180 грит. Далі знепилюємо, протираємо клінсером і наносимо гель-лак або виконуємо дизайн. Можна просто покрити глянсовим чи матовим топом.

Я наношу топ Arts Expert Glossy – це топ без липкого із яскравим глянсовим блиском. Наносимо спочатку тонко по всій площі нігтя. Слідкуємо за тим, щоби у нас не було напливів на бічні сторони, оскільки це може порушити нашу форму. Інший крапелькою трохи на кисті, по всій поверхні по центру зробили пару рухів, щоб наш топ виклався рівним, гарним та яскравим відблиском. І відправляємо на полімеризацію лампу на 60 секунд. І милуємось своєю роботою.

Завдання камуфлюючого гелю №1 Nude Toffee – створити красивий напівпрозорий модний ефект нюдових нігтів.

Цей гель можна застосовувати для моделювання та корекції нігтів, для зміцнення нігтів, до нарощування кінчиків, для добудовування бічних стінок і куточків. Гель дуже добре тримає форму та зручний у роботі.

Є питання?
Приходь на консультацію і
дізнайся чого ти зможеш досягти
після навчання саме у нас