Главная > Наша школа > Як стати майстром манікюру

Як стати майстром манікюру

Автор Світлана Мудракова

Як стати майстром манікюру з нуля

Дівчатка, які хочуть навчитися манікюрній справі, часто запитують: Як можна навчитися за 6 днів? У цьому відео я вам розповім та покажу, де мають проходити професійні навчальні кури, в яких умовах повинні проходити і який результат має приносити правильна організація курсів.

Для початку уточнимо важливі складові якісного професійного навчання.

Для початку давайте уточнимо важливі складові якісного професійного навчання. Цими складовими є:

– правильно облаштовані та оснащені навчальні класи;

– Професіоналізм інструкторів, які викладають у навчальному центрі;

– методики викладання, які дозволять швидко та правильно поставити руку новачкові або підвищити кваліфікацію практикуючому майстру та загалом – розкрити талант учня.

Одразу слід сказати, що ці пункти написані не в черговості за важливістю. Усі три складові дуже важливі і яка тут головна чи важливіша важко виділити.

Ну а сьогодні ми детально поговоримо про першу складову якісного навчання – це саме правильно обладнаний навчальний клас, який і дозволить нема на що не відволікатися, а зосередитися лише на навчанні та максимально освоїти новий матеріал як у теоретичній частині так природно відпрацювати практичну частину.

Навчальний клас у нас розрахований на 12 учнів і ви бачите, що дана група у нас повністю укомплектована. З цього боку у нас сидять учні і проти них сидять моделі.

Хочу відразу помітити і з акцентувати – коли в нас така велика група, навчання проводить два інструктори. Це важливо, тому що приділити максимально уваги на базовому курсі з моделювання такої кількості новачків одному інструктору неможливо!

Робочі столи наших учнів повністю оснащені обладнанням та укомплектовані спеціальними матеріалами. На столах є настільні лампи, лампи для полімеризації матеріалів. Дуже зручні підставки для кистей рук клієнта, але вона зручніша для самого майстра. Майстер сидить рівно, не горбатиться та стежить за своїм здоров’ям.

Для моделей (клієнта) у нас призначені стійкі, зручні, нерухомі стільці.

Стілець наших учнів та майстрів на коліщатках та має підйомний механізм.

Стерилізаційна, де ми проводимо холодну хімічну стерилізацію.

Хочу з акцентувати вашу увагу на ДУЖЕ важливому моменті: це наявність води та каналізації у будь-якому приміщенні, яке надає послуги у сфері бьюті індустрії. Це і перукарні, салони краси та звичайно нігтьові студії, та навчальні центри! Найчастіше нігтьові студії розміщуються в офісних будинках із загальним туалетом на поверсі. Це абсолютно неприпустимо, не відповідає жодним нормам СЕС, не відповідає навіть елементарним нормам гігієни та санітарії. В цьому випадку майстер миє свій інструмент у громадському місці, саме в тих же раковинах, в яких могла помити прибиральниця свої ганчірки, якими помила підлогу. Тому це важлива та обов’язкова вимога будь-якого салону чи нігтьової студії – наявність водопровідної води та каналізаційного стоку!

У нашому навчальному класі є також температурна стерилізація: це сухожарова шафа та ультрафіолетовий бокс для зберігання простерилізованого інструменту.

Ну і повернемося до питання: Як стати майстром манікюру за 6 днів це багато чи мало. Деякі школи пропонують курси, які тривають 3 дні, в інших шкіл це самі курси і тривають вони за місяцем.

У мене дуже проста відповідь. Вибирайте професійний навчальний центр за цими трьома критеріями. Насправді це дуже важливо: хто вас навчає, чи вміє інструктор навчати, чи сам інструктор володіє сучасними навичками, чи знають інструктори методики викладання і як професійно їх застосовують. Ну і в яких умовах вас збираються навчати, тобто, як обладнаний сам навчальний клас.

І от якщо ви знайшли такий навчальний центр – тоді не потрібно ставити собі зайві питання – 6 днів це багато для навчання чи мало? Професійний інструктор розробляє авторські спеціальні програми, щоб наприкінці курсу був результат!

На сьогодні у нас усі. Наступні два пункти якісного навчання ми докладно розглянемо на інших відео в рубриці секрети успіху. Якщо вам сподобалося це відео – ставте лайк і підписуйтесь на наш канал. А з вами була Світлана Мудракова до нових зустрічей.

Ссылка на онлайн обучение https://mudrakova.com.ua/online-traini…

Наш инстаграмм https://www.instagram.com/mudrakova_nail_school

В нашем видео использовано авторское видео amur_nails https://www.instagram.com/tv/BkmkwCXn…

Є питання?
Приходь на консультацію і
дізнайся чого ти зможеш досягти
після навчання саме у нас