Главная > Моделюємо нігті правильно та красиво > Камуфлюючий гель ТМ Arts №03

Камуфлюючий гель ТМ Arts №03

Автор Світлана Мудракова

 

Камуфлюючий гель тм ArtS №3(Френч)

А зараз я покажу та розповім моделювання та зміни нігтьового ложа, використовуючи Камуфлюючий гель Arts №3 з колекції Expert. Це желейний лід – гель, напівпрозорий має цукерковий яскраво-рожевий відтінок.

Моделюючи нігтьове ложе, набираю велику краплю. Камуфлюючий гель дуже м’який, легко вирівнюється, ним легко керувати і він нікуди не спливе. Легенько ми працюємо, м’яко напливаємо на латеральну лінію, близько до латеральної лінії і повністю виводимо однією краплею нігтьове ложе. У такому товстому шарі гель добре просохне у лампі Sun One за 1 хвилину, у традиційних лампах УФ – за 2 хвилини. Так як гель не високопігментований, він чудово сохне в товстих шарах. Навіть за довгої роботи гель чудово тримає форму і не спливає. Далі ми запилюємо нігтьове ложе для досягнення чіткої та ідеальної лінії посмішки. Пил у камуфлюючого гелю №3 дуже важкий, опускається вниз великими пластівцями, пилиться легко. Після опила, скидаємо пил і моделюємо білий кінчик встик до нігтьового ложі. Для цього ми використовуємо білий моделюючий гель Mega White.

Беремо одну велику краплю гелю Mega White, викладаємо вільний край у техніці «Стик – Встик». Гель добре вирівнюється поверхнею, легко, м’яко, плавно, при цьому нікуди не спливає, тримає форму. Цей гель є перлиною нашої колекції, тому що їм дуже легко та швидко працювати. Сохне у лампі Sun One (UV) за 1 хвилину, у традиційних лампах УФ – за 2 хвилини.

Знімаємо шаблон, витираємо дисперсію та приступаємо до пилу. Пилиться дуже м’яко, пил важкий, осідає вниз. І якщо ви зможете моделювати практично без опила, моделювати на готовність, то ваша робота буде швидкою та якісною. І ви не довго пилятимете. Після опила ми наносимо універсальний топ, який підходить для покриття гель-лаку і для покриття штучних нігтів. Час полімеризації топу в лампі Sun One (UV) – 1 хвилину, у традиційних лампах УФ – 2 хвилини.

Камуфлюючий гель №3 тм Arts підійде для роботи будь-якому майстру, який хоче працювати красиво, швидко та якісно.

Є питання?
Приходь на консультацію і
дізнайся чого ти зможеш досягти
після навчання саме у нас