Главная > Моделюємо нігті правильно та красиво > Курс з моделювання нігтів. Куди тікають клієнти з жахливими нігтями?

Курс з моделювання нігтів. Куди тікають клієнти з жахливими нігтями?

Автор Світлана Мудракова

 

Курс з моделювання нігтів.

Куди тікають клієнти з жахливими нігтями?

Всім привіт! Зараз у нас проходить базовий курс з моделювання «Абетка сучасних нігтів» у школі нігтьової естетики Mudrakova Nail School.

Зараз ми моделюємо нігті формою мигдаль-овал. На моделі вже встановлено форму – шаблон і ми приступаємо до моделювання разом з учнями. Після милуємося підсумковою роботою.

Вид зверху: форма класичний овал – мигдаль, як завгодно її можна називати, тому що сприймається форма по-різному. Короткий формою більше схожий на овал, а мигдаль вимагає довгої довжини і гостренький краєчок, тоді це буде мигдаль. Наша модель має форму овал – це та форма, яку ми робимо на перший день навчання на базовому курсі «Абетка сучасних нігтів».

Побачивши збоку: шикарний поздовжній вигин – це класичний плавний вигин, який характерний формі овал/мигдаль.

Тонкий торець, виглядає натурально, і ніготь здається зовсім невагомим. Красива внутрішня арка, за рахунок якої ніготь носитиметься в рази краще, незважаючи на свою візуальну тонкість. Такі нігті носитимуться завдяки правильній постановці шаблону, за рахунок того, що у нас є коло арки. Край тоненький, міцний ніготь, тому що є правильна побудова архітектури і такі нігті носитимуться набагато краще, ніж товсті.

Чи не товщина матеріалу відповідає за носибельність, не наявність вільного краю натурального нігтя з вивороту, він взагалі не потрібен цей старий ніготь. Коли ми вивчатимемо корекцію, ми з ось таких (відео) робитимемо абсолютно нові. Тобто, у нас корекція, як і свіже моделювання, має на увазі роботу на зовнішній арці та на внутрішній. Людина йде з абсолютно новими нігтями, як свіжо-змодельовані. Не має значення, що ви робитимете корекцію або нове нарощування, у вас результат повинен бути однаковим: правильно побудована архітектура побачивши зверху, побачивши збоку і з торця, пропилена внутрішня арка. І лише завдяки архітектурі люди носять нігті. Тому що ніготь найтонший, але правильно збудований, він буде красивий, носибельний і чистий. Старий ніготь взагалі не несе відповідальності за міцність, він насправді погіршує.

У відео ми змоделювали нігтик на вказівному пальці моделі, який ми робимо в перший день на базовому курсі з моделювання нігтів «Азбука сучасних нігтів», ми їх називаємо «наші». А інші – це “чужі”. Всі знають, як вигладять чужі: вони не мають стресової зони, поздовжній вигин відрізняється. Вони не мають жодних арок, побачивши з торця ми бачимо тільки товстелезний ніготь, матеріал викладений товсто і безформно. І такі нігті відрізняються від наших як зверху, так і збоку.

І звертаємо увагу на вивороти, при нашій корекції вивороти будуть такими ж, як при новому моделюванні (дивіться інші відео).

Завжди ми повинні випускати клієнта з найчистішими виворотами – це чистота та краса.

Дуже часто буває, коли я говорю: «Покажи нігті», люди їх ховають. Чому люди обслуговуються у майстрів, платять їм гроші та при цьому ховають нігті?

Наша модель, яка обслуговувалась у майстра, вона вже наш учень. Людина вже зрозуміла, що вона не може ходити з такими товстими і негарними нігтями. А цю роботу виконував майстер, який десь навчався, якого хтось навчав, якому дехто показував. Людина працює, бере за ось «це» гроші і люди це носять, бо люди не мають порівняння. І звідси висновок: різні школи навчають у почерку, дають поняття корекції ось таке. Майстри це виконують і таким чином прикрашають кисті руки людей. Це не прикраса!

Прикраса це витонченість, форма, звідки б ви не подивилися, чистота. І за такі нігті можна брати гроші. І так має працювати сучасний майстер, причому майстер має так працювати завжди!

Наша школа відрізняється від решти. Після курсів ви робитимете красиві, чисті та акуратні нігті вашим клієнтам і дійсно зароблятимете. Кожен мій випускник, де б він не знаходився в місті, в районі, в селі, в іншій країні, якщо майстер працює на такому рівні, як я показала, ви конкуруєте. Тому що клієнти тікають від таких майстрів, які роблять такі товсті та не гарні роботи, тікають на курси, навчаються та роблю нігті самі.

Дуже важливо розуміти, чого ви хочете, прийшовши в професію манікюру. Якщо ви бажаєте бути найкращим майстром і заробляти, то необхідно робити найкрасивіші нігті у світі.

 

 

В этом видео Вы видите Эпизод с живого курса по моделированию ногтей в Учебном Центре MudrakovaStudioArts.

В данном видео показана разница современных и красивых ногтей по сравнению с ногтями практикующего мастера.

Є питання?
Приходь на консультацію і
дізнайся чого ти зможеш досягти
після навчання саме у нас