Главная > Моделюємо нігті правильно та красиво > Нарощування нігтів. Арочний квадрат гелем ТМ Arts №03

Нарощування нігтів. Арочний квадрат гелем ТМ Arts №03

Автор Світлана Мудракова

Моделювання (нарощування) нігтів. Арочний квадрат гелем тм ArtS№3

У цьому відео я показую моделювання нігтів натюрель напівпрозорим гелем, що камуфлює, із серії Expert тм ArtS №3, за формою квадрат. Цим гелем ми викладаємо, витягаємо підкладку довжини та форми штучного нігтя. І, не полімеризуючи підкладку, я набиратиму наступну крапельку, і викладатиму архітектуру. Моделювання нігтів полягатиме в одному шарі та в один етап полімеризації в лампі. Цей вид моделювання відноситься до експрес-моделювання.

Другою краплею гелю я створюю архітектуру. Камуфлюючий гель №3 дуже в’язкий, він не пливе в кутикулу, латеральні пазухи. Цим гелем я рекомендую працювати майстрам-початківцям, оскільки вони виключатимуть напливи і натіки в кутикулу і латеральні пазухи. А також практикуючим майстрам, які хочуть працювати швидко та якісно.

Камуфлюючий гель ТМ ArtS №3 підходить для моделювання нігтів натюрель, підходить для моделювання та подовження нігтьового ложі, а також можна працювати при корекції. Гель дуже добре вирівнюється, не спливає на бічні стіни, навіть при арочній постановці шаблону. Гель в’язкий, ви можете вибудовувати архітектуру дуже довго.

Сохне в лампі SunUV 36-48W 1 хвилину, в УФ лампах – 2 хвилини.

Гель дуже еластичний, його можна затискати після полімеризації в лампі 1 хв, знімаємо шаблон, ставимо прищіпку і відправляємо в лампу на 30 секунд.

Після полімеризації знімаємо дисперсію та приступаємо до пилу.

Нігті змодельовані цим гелем пиляються дуже легко та м’яко. Працюю пилкою 180/180 грит. Пил важкий, великими пластівцями осідає вниз і не клубить у повітрі.

Після опила покриваємо ніготь універсальним топом без липкого шару, якщо клієнт хоче кольорове покриття або дизайн, спочатку робимо побажання клієнта, а потім закріплюємо топом. Топ має гарний і виразний глянсовий блиск, що не дає розтріскування на поверхні, і не дає відшарування в зоні кутикули. Сохне в лампі SunUV 36-48W 1 хвилину, в УФ лампах – 2 хвилини.

Моделювання нігтів камуфлюючим гелем №3 тм ArtS, мають вигляд натуральних нігтів.

Кому сподобалося моє моделювання запрошую на курс, запис за посиланням: https://mudrakova.com.ua/nashi-kursyi/

Є питання?
Приходь на консультацію і
дізнайся чого ти зможеш досягти
після навчання саме у нас