Главная > Моделюємо нігті правильно та красиво > Нігті гелем. Як зробити арочний квадрат. Молочний гель

Нігті гелем. Як зробити арочний квадрат. Молочний гель

Автор Світлана Мудракова

 

Нарощування нігтів гелем. Як зробити арочний квадрат.
Нарощування молочним гелем Milk

Молочні нігті – це тренд. У цьому відео я покажу вам як легко та швидко змоделювати молочні нігті.

Перед моделюванням розглянемо найголовніші помилки, які трапляються при нарощуванні молочним гелем Milk.

  • Молочні гелі відносяться до камуфлюючих гелів – гелі, які мають колір. При роботі з такими гелями, а саме нарощування, спочатку треба зробити підкладку (довжина і форма) з прозорого гелю, а вже після виконуємо моделювання матеріалами, що камуфлюють.
  • Високопигментований гель (щільний) просихає погано, якщо їм працювати в товстих шарах і не дотримуватись правил роботи.

Коли ви працюєте з молочними гелями, потрібно розуміти, що це камуфлюючий гель. У різних торгових марок молочний гель може бути різною консистенцією та різною щільністю. Якщо ви купуєте щільний гель, то обов’язково використовуйте під нього прозорий гель в якості підкладки.

Перед моделюванням виконуємо класичну підготовку нігтів. Ставимо шаблон, протираємо ніготь клінсером, наносимо дегідрататор, бонд-праймер, базу, якщо нігтьова пластина витончена, то не рекомендується використовувати бонд-праймер. І тут ми використовуємо універсальну базу Біо (Bio Base) від тм Arts. Вона виготовлена на високоякісній сировині. Служить тією якісною підкладкою, а також адгезивом. Чи не порушує цілісність пластини, не пересушить нігтьову пластину, не створить хімічний або термічний опік. А так само дана база має високі адгезивні властивості. База Біо сохне у лампі 60 сек.

Під високопігментований молочний гель Milk виконуємо підкладку прозорим гелем. Підкладка має бути тонка, тому використовуємо гель класичної середньої в’язкості. Сушимо в лампі 60 секунд.

Тільки після повного просихання прозорого гелю ми моделюємо молочним.

Набираємо маленьку краплю молочного гелю та моделюємо архітектуру нігтя. Дуже тонко у зоні кутикули, обов’язково щільні бічні сторони на натуральній пластині. Молочний Гель Milk дуже добре та легко вирівнюється. Повний час полімеризації 60сек. Але якщо потрібно додатково обтиснути нігтик, зробити його вже, то тримаємо в лампі 30 сек. І починаємо обтискання. Перед тим, як обжати вільний край, необхідно зняти шаблон. Перед тим як зняти шаблон необхідно переконатися, що ніготь у нас правильно змодельований, чи достатньо у нас бічних сторін. Якщо все правильно, то знімаємо шаблон, ставимо прищіпку на вільний край і ще можна досушити в прищіпці 1 хвилину.

Далі знімаємо прищіпку та наносимо другий шар молочного гелю. Для того щоб зрозуміти, куди нам необхідно додати гель, ми дивимося на нігтик збоку і додати в ті точки, де у нас недостатньо матеріалу.

Беремо маленьку краплю, ставимо її в крапку апікс. Злегка моделюємо зону кутикули, трохи додаємо з боків і плавно розтягуємо до вільного краю нанівець. Перевіряємо поздовжній вигин та відправляємо в лампу на 1 хвилину. Після полімеризації знімемо липкий шар і приступаємо до пилу.

Спочатку приступаємо до пилу бічних сторін, далі зона кутикули, центральна частина нігтя-це 2/4 всієї площі, створюючи рівну площадку, при цьому дивимося в лінію торця, вона повинна бути товщиною 0,5 мм. Обпилюємо бічні сторони, постійно дивимося в торець і орієнтуємося на лінію торцеву.

Техніка опила майданчиками дає можливість випиляти красиве рівне коло.

Найостанніше, що ми робимо в опилі – це прибираємо надлишки матеріалу на бокових сторонах. Після опила виконуємо манікюр.

Покриваємо нігті матовим топом з крихтою.

 

 

 

Є питання?
Приходь на консультацію і
дізнайся чого ти зможеш досягти
після навчання саме у нас