Главная > Моделюємо нігті правильно та красиво > Експрес нарощування нігтів. Френч без запила посмішки

Експрес нарощування нігтів. Френч без запила посмішки

Автор Світлана Мудракова

Нарощування френч покроково.

Експрес нарощування нігтів.

ФРЕНЧ БЕЗ ЗАПИЛА ПОСМІШКИ

Нарощування френч покроково. Зараз я моделюватиму нігтьове ложе з подовженням. Перед моделюванням ми робимо стандартну підготовку нігтьової пластини, наносимо дегідратор, бонд-праймер та базу. Далі моделюємо ложе і використовуватиму я камуфлюючий желейний гель №6 тм Arts з серії експерт, який відрізняється від інших желейних напівпрозорих камуфлюючих гелів. Він має високу густину пігменту. Абсолютно камуфлює нігтьову пластину та натуральну лінію посмішки. Гель добре вирівнюється поверхнею. Завдяки своїм здібностям він не напливає в кутикулу та латеральні пазухи, при цьому добре вирівнюється. Цим гелем працювати легко та зручно, довго тримає форму та дозволяє змоделювати красиву лінію посмішки. Якщо ви працюєте в техніці без опила – це можливо, а якщо ви майстер-початківець, то можете змоделювати нігтьове ложе і його підкоригувати. Я спеціально моделюю довго, щоб ви побачили наскільки в’язкий матеріал. Не спливає і не напливає в кутикулу, латеральні пазухи та довго тримає форму змодельованого нігтьового ложа, при цьому він гарно вирівнявся.

Нігтьове ложе викладене красиво і я не обпилюватиму його. Ми просушили гель в лампі 48 ватів 1хвилину, і тепер встик до нігтьового ложі викладатиму білий гель MegaWhite. Гель наноситься в одну краплю, сохне в один підхід, розподіляється дуже легко та зручно. Дозволяє будь-якому майстру працювати дуже швидко. Полімеризується гель MegaWhite 1 хвилина в лампі Sun при товщині шару 1,5 мм. Якщо на поверхні нерівність можна легко додати. Набираєте маленьку краплю і легко втручаєтеся в вже наявну архітектуру.

Після полімеризації знімаєте шаблон. Для любителів вузеньких арочок можна затиснути. Матеріал еластичний і добре затискається. Можна використовувати пінцет для затискання або поставити прищіпку та просушити в лампі ще 30 сек.

Після зняття липкості приступаємо до пилу. Гель пиляється дуже м’яко, я використовую пилку 180/180. Пил важкий і падає вниз, не клубить у повітрі. Після запила використовую універсальний топ без липкого шару, який підходить для роботи зі штучними нігтями та натуральними. Має яскравий блиск та глянець. Чи не розтріскується на поверхні і не сколюється. Топ має середню консистенцію, легко наноситься та вирівнюється по поверхні, не пухирить.

Якщо вам сподобалося моє моделювання, запрошую вас на курси, які називаються “Френч | Ideal Salon” або “Time Record Френч”, де я вас навчу працювати швидко та якісно. Зруйную всі ваші стереотипи про складність виконання викладного френча стик встик.

Є питання?
Приходь на консультацію і
дізнайся чого ти зможеш досягти
після навчання саме у нас