Главная > Моделюємо нігті правильно та красиво > Нарощування нігтів для початківців. Як швидко моделювати нігті. Чи чомусь мої учні заробляють більше.

Нарощування нігтів для початківців. Як швидко моделювати нігті. Чи чомусь мої учні заробляють більше.

Автор Світлана Мудракова

Як швидко моделювати нігті.

Чи чомусь мої учні заробляють більше?

Мене звуть Світлан Мудракова, я майстер з 17-річним досвідом та 10-річним досвідом роботи викладача. І я розповім вам, як виконувати нарощування нігтів, як потоваришує з гелем – желе. Як вибрати правильно гель-желе. Ну і, звичайно, він стане твоїм помічником у роботі.

Камуфляж №5 – це один із фаворитів колекції тм ARTS. Це гель-желе, але м’який гель, що самовирівнюється.

На відео я показую, як правильно працювати і детально розповідатиму.

Перед початком моделювання проводимо стандартну підготовку нігтьової пластини. Наносимо дегідратор, праймер, основу. Я використовую універсальну базу Bio від тм ARTS, вона наноситься дуже тонко, втираюче-промазуючими рухами, можна використовувати кисть з флакона або кисть для гелю, що моделює. База служить адгезивом, її не потрібно наносити товсто та багато. Сохне основа 1 хвилина – це повний час полімеризації.

Хочу звернути вашу увагу на те, що мої техніки дуже відрізняються від тих, що ви бачите в інтернеті. І мої техніки відрізнятимуться від технік, яким вас, можливо, вже навчили ваші вчителі.

Я не вчу “тикати” пензликом перпендикулярно нігтю, не вчу “місити” пензликом, в моїх техніках немає хаотичних і зайвих рухів, а це реальна швидкість. Адже саме через тривале виконання моделювання/нарощування нігтів майстри не можуть багато обслуговувати клієнтів. Мої техніки відточені на швидкість, економію матеріалу і чистоту розподілу матеріалу. Мої перемоги на чемпіонатах, перемоги моїх учнів підтверджують усі переваги авторських технік. Це найлогічніші та найлегші техніки. Наприклад, деякі вчителі вчать тягнути краплю з кінця до зони кутикули. Це не логічно! Я вчу моделювати по зонах, контролювати обсяг краплі, розуміти обсяг краплі, ставити краплю у певну точку та під певним кутом. Від сили тяжіння, крапля сама створює ніготь, ми лише злегка направляємо її пензликом і задаємо напрямок краплі. Ось що таке логічні та швидкісні техніки. «Коли воно саме!» Коли за лічені секунди перед очима виходить ніготь. Мої учні на перший день навчання не вірять своїм очам, а також не вірять наші моделі, тому що учні моделюють дуже швидко та дуже красиво.

Чи мають право на життя інші техніки нарощування нігтів? Так, інші техніки маю право на життя, якщо у вас є можливість працювати довго, ви маєте необмежену кількість часу, ви самі щось виконуєте, вимішуєте і в результаті, у вас виходять нігті. Але, при роботі в салоні, коли потрібна швидкість і якість, техніка «вимішування гелю» буде дуже тривала. І, працюючи в такій техніці, майстер не зможе заробляти тих грошей, які він зміг би заробляти, працюючи в іншій і створюючи моделювання, штучні нігті за період часу, за який майстри покривають гель-лак.

Мої техніки дають можливість майстру виконувати нарощування нігтів (моделювання), робити штучні нігті, за таку саму кількість часу, за який майстри покривають гель – лаком, тільки при цьому заробляти абсолютно інші гроші та радувати своїх клієнтів рівними довгими або трохи подовженими, але однаковими та красивими нігтями. Тими нігтями, на яких і покриття, і гель-лак носяться місяць без жодних проблем.

Я ділюся з вами своїми техніками, щоб кожен з вас навчався працювати швидко, конкурував і заробляв.

Камуфлюючий гель ARTS №05 Natural Toffe – це гель фаворит конкурсників, а також всіх майстрів, які тільки починають з ним працювати від першого дотику пензликом.

Матеріал має натурально-рожевий відтінок, він не високо пігментований. Це м’яке желе, яким можна викладати нігті будь-якої довжини та форми, скульптурні викладні френчі, виконувати корекцію, працювати з натуральними нігтями як зміцнення або як нарощування бічних сторін, куточків. Матеріал універсальний, а також має практично однаковий колір із нігтьовою пластиною. Він повністю зливається із кольором нігтьової пластини. Можна працювати, не використовуючи прозорий камуфляж повністю просихає. Камуфлюючий гель №5 викладається максимально тонко під кутикулу, в зоні кутикули ми працюємо без будь-яких напливів. Працюємо дуже акуратно, щоб у вас не було відшарування. Уважно розподіляємо матеріал на бічних стінках натуральної пластини, дуже швидко підводимо до латеральної лінії, перекриваємо натуральну пластинку. Спочатку я підтягую довжину, якщо буде мало для тієї довжини, яку ми визначили, я набираю ще. Втручається легко, цей матеріал має гарну тиксотропність. Матеріал під впливом кисті плавно, ніжно, м’яко вирівнюється без будь-яких грудок, горбів. Якщо ви хочете додатково обтиснути, створити гарний С-вигин, то необхідно в товщині шару, не більше 1 мм, заполеміризувати 30 с, зняти форму і поставити прищіпку на вільний край. Головне не перетиснути дистальний валик та точки зросту. І досушуємо в лампі ще 30 сік. Після просушування знімаємо прищіпку і вибудовуємо архітектуру. Моделюємо стресову зону, вибудовуємо поздовжній вигин. Набираємо велику краплю, викладаємо на нігтьову пластину, в зону кутикули не підтягуємо. Ми робимо маленький відступ для того, щоб там не було великого обсягу. У моделюванні зони кутикули, кутикула йде нанівець, плавно піднімається поздовжня арка до найвищої зони апікс, при моделюванні мигдалеподібних нігтів. Від 1/3 нігтьового ложа, тому завжди вважаємо, враховуємо наскільки нігтьова платівка вашого клієнта маленька або довга. Обчислюємо 1/3 і розуміємо, що в 1/3 у зоні кутикули матеріалу має бути дуже мало. Не викладаємо гори, і таким чином виключаємо відшарування, виключаємо зайвий пил, виключаємо натиск у зоні кутикули, і таким чином у вас буде носитися дуже добре матеріал і не буде жодних проблем.

Гель вирівнюється дуже легко і плавно під впливом пензлика. Дивимося на поздовжній вигин, по необхідності трошки підтягуємо лінію поздовжнього вигину до краєчку нігтя для плавного переходу. Після чого відправляємо на полімеризацію. Повний час полімеризації 1 хвилина. Далі знімаємо липкий шар і пиляємо. Гель пиляється дуже м’яко та легко. Після опила, прибираємо пил з нігтя та робимо дизайн, покриваємо гель – лаком або просто покриваємо топом. Колір дуже красивий і виглядає натурально.

Я вкриваю топом Expert Glossy без липкого шару. Спочатку наношу на всю поверхню дуже тонко, далі беремо ще одну крапельку з одного боку пензлика і рухами, що ковзають, створюємо по поверхні красивий відблиск. І сушимо в лампі 60 секунд.

Працюючи в моїх техніках моделювання (нарощування) та використовуючи якісні матеріали, ваша робота буде швидкою та красивою. А ваші клієнти будуть вам дуже вдячні.

Є питання?
Приходь на консультацію і
дізнайся чого ти зможеш досягти
після навчання саме у нас