Главная > Секрети успіху > Фрезер для педикюру. Огляд фрезера Marathon Handy 702.

Фрезер для педикюру. Огляд фрезера Marathon Handy 702.

Автор Світлана Мудракова

Фрезер для педикюру Handy 702/SM45С.

 

Сьогодні у нас огляд особливого фрезера від компанії Saeyang – Фрезер для педикюру Handy 702 з ручкою SM45С. Особливий він у всьому. В першу чергу відрізняється своїми характеристиками та потужністю і звичайно відрізняється своєю ціною – 460$ вартість такого апарату.

Цей фрезер насамперед рекомендований майстрам педикюру, оскільки він дуже потужний. Ну і звичайно підходить всім майстрам манікюру і нарощування нігтів.

Так, друзі, якщо у вас виникла думка “Та нафіг треба, он всі майстри роблять педикюр на звичайних фрезерах і нормально”, то, Ні – це не нормально! Педикюр треба робити на потужному фрезері для педикюру.

Багато майстрів педикюру переходять після використання слабших фрезерних апаратів до потужнішим фрезерам, тому що слабкий апарат не справляється з обсягами роботи і його доводиться дуже часто ремонтувати.

А тепер переходимо до огляду фрезера.

І так, фрезер від компанії Saeyang – Handy 702 з ручкою SM45С – це фрезер, який створений для всіх видів манікюрних робіт та Увага: для всіх видів педикюрних робіт будь-якої складності. Тому що саме педикюрні роботи несуть навантаження на сам фрезер та ручку. Саме через це найчастіше потрапляють у ремонт фрезери, які не відносяться до педикюрних, але майстри їх використовують у педикюрі, працюючи великими дисковими насадками.

Блок керування цього фрезера оснащений електронними системами захисту: від навантаження та від перегріву. Ця система також повідомить про помилку, яку припуститься майстер при неправильному використанні фрезера.

І так, на панелі керування у нас 4 кнопки, табло та регулятор швидкості. Збоку знаходиться кнопка увімкнення та вимкнення апарата. Після натискання цієї кнопки на увімкнення, у вас висвітитися на електронному табло швидкість 1 тисяча обертів за хвилину. Горять дві нижні кнопки: реверс та перемикач на ножне та ручне управління. Якщо горить зелена лампочка поруч із кнопкою перемикання, значить фрезер працює в ручному режимі. Для перемикання на керування ножем необхідно натиснути кнопку, і загориться червона лампочка.

Коли горить зелена лампочка поруч із кнопкою реверс – це означає, що фреза обертається у напрямі праворуч. Коли ми натискаємо на кнопочку, спалахує червона лампочка, а це означає, що фреза обертатиметься вліво.

Для того, щоб запустити фрезер у роботу, необхідно натиснути кнопку пуск, яка знаходиться у верхньому лівому куті панелі, і фрезер починає працювати. Після чого коліщатком ви додаєте швидкість і стежте на табло, скільки вам потрібно виставити швидкість.

Функції фрезерного апарату Марафон Хенді 702

Кнопка “Автореверс” – якщо майстру під час роботи необхідно переключити напрямок обертання, то в цьому фрезері не потрібно вимикати швидкість і чекати повної зупинки фрези, як це ми робимо в інших моделях фрезерів. Тут можна натиснути кнопку і апарат сам знизить швидкість за лічені секунди і сам перемкне реверс і продовжить роботу на тих же обертах, тільки в інший бік.

При роботі в ножному керуванні, натискаємо на кнопочку, спалахує червона лампочка, встановлюємо максимальну швидкість, яка потрібна для роботи і натискаємо на педаль. У комплекті до цього фрезера йде реостатна педаль і чим більше ми бум натискати на педаль, тим більше у нас буде збільшуватися швидкість. Але вона не буде більшою, ніж ми встановили на регуляторі швидкості.

Функція “Автокруїз” – це дуже важлива функція, особливо для майстрів педикюру та підлог, які працюють на ножному управлінні. Що це таке? Ця функція дозволяє зафіксувати швидкість обертання фрези на потрібній позначці, використовується в ті моменти роботи, коли мінімальне відхилення швидкості може вплинути на підсумковий результат.

Це найцікавіша функція цього фрезера. Це коли, наприклад, вам потрібно затриматися на певній швидкості і попрацювати певний період часу, але не завжди вдається утримати швидкість ногою або це не зручно. Саме для цього придумана ця функція.

Вам необхідно виставити потрібну швидкість, притиснути на педаль і дійшовши до необхідної швидкості затримати педаль на пару секунд, після чого ви почуєте характерний сигнал і після цього ви відпускаєте педаль, а ваша фреза обертається на встановленій швидкості саме той період, який вам необхідний. Якщо потрібно знизити або збільшити швидкість, ви знову натискаєте на педаль і працюєте далі. Якщо потрібно знову зафіксувати на певній швидкості, ми чуємо характерний звук через пару секунд, відпускаємо та працюємо на тій швидкості, яку встановили

У ручці SM45С подвійне цангове затискання. Це говорить про потужний цанговий механізм.

Подолог знають, що працюючи великими діаметрами дисків на низьких швидкостях, буває таке, що диск зупиняється від сильного натиску. Так от у цьому апараті такого не буде. Тут фреза не зупиниться. Тому що електроніка апарата додасть потрібну потужність, і фреза працюватиме на тих же обертах.

Цей фрезер для педикюру рекомендується всім майстрам педикюру та пологам, а також усім майстрам манікюру, які хочуть мати потужну та безвідмовну машинку.

Є питання?
Приходь на консультацію і
дізнайся чого ти зможеш досягти
після навчання саме у нас