Главная > Наша школа > Полігель онлайн курс

Полігель онлайн курс

Автор Світлана Мудракова

Онлайн курс з нарощування/моделювання нігтів.

Полігель

Мій онлайн курс «Моделювання полігелем» підходить як майстрам-початківцям, так і практикуючим майстрам, які вже проходили онлайн курси або переглянули відео уроки, а може, навчалися на живих курсах у школах, але досі мають складності в роботі. Можливо, ці складності це відшарування, тріщини в бокових сторонах або не можете приборкати полігель. На цей онлайн курс я запрошую всіх, хто бажає вдосконалити свої навички, тому що ту архітектуру, яку я даю, вона, можливо, відрізняється від того, що ви робите. На курс може йти будь-який майстер, який хоче навчитися працювати якісно, швидко та насолоду.

Техніка роботи полігелем дуже цікава і вважається однією з найшвидших. Тому що я є конкурсним тренером і всі останні п’ять років своєї практичної діяльності я присвятила конкурсному руху. Я виростила багато лідерів чемпіонів на конкурсах і, звичайно ж, усі ці техніки, які я даю своїм майстрам на підготовку до конкурсу, я перенесла у свої базові курси, в курси підвищення кваліфікації, бо будь-який майстер має працювати швидко, якісно та красиво. На курсі «Моделювання полігелем», я навчатиму вас працювати на готовність. Ми будемо вчитися працювати швидко та якісно, з мінімальним опилом, а може хтось із практикуючих майстрів вийде на техніку «Без опила». А тепер розглянемо курс з блоків:

Ми познайомимося з інструментами та матеріалами полігелями. Вони бувають різні. Я розповім вам і розкладу по поличках, які вони бувають, і як зними працювати для того, щоб ви правильно підібрали собі потрібний матеріал. Так само і інструменти. Інструмент майстра дуже важливо! Я вам розповім, які існують пензлики, як правильно підібрати пензель для роботи, а також про всі супутні інструменти майстра з моделювання нігтів. Ми розберемо правила стерилізації та дезінфекції інструменту, обладнання робочого місця майстра манікюру та моделювання нігтів. Ми розберемо, які бувають лампи для манікюру, фрезер для манікюру, всі інструменти та обладнання, що допоможе вам у подальшій роботі.
У другому блоці, який у нас почнеться за тиждень, ми розглядатимемо будову натурального нігтя, а також будову (архітектуру) штучного нігтя, який ми з вами робитимемо. Вивчимо усі професійні терміни. Як називаються лінії та зони штучного нігтя. І приступи до техніки роботи полігелем: як працювати полігелем, розподіляти його, який він. Ми намагатимемося його відчути повністю для того, щоб у нас йшла вже робота на моделях дуже легко. На тіпсах ми почнемо працювати полігелем, вивчимо викладку форми овал і квадрат. Ми будемо вчитися пиляти. Я навчатиму вас експрес, абсолютно легкому пилу, який теж здійснюватиметься по зонах та лініях. Ця техніка опила дає можливість майстру працювати швидко. Ми використовуватимемо і лінійку, і олівець. Ми будемо креслити, ми будемо дуже уважні, щоб при відпрацюванні на моделях у нас вийшли красиві та якісні нігті.

Лінійка та креслення на нігтях – це не просто моя проблема. Лінійка нам потрібна для того, щоб ми легко і просто навчилися викладати однакові нігті (однакової довжини). А схеми креслення на нігтях потрібні для того, щоб розуміти, як пиляти нігті швидко і якісно, уникаючи перепили або недопив. Все це для того, щоб ви навчилися працювати швидко, якісно та правильно. Схеми та креслення на нігтях допоможуть вам набагато швидше розробити окомір і, приступаючи до роботи з клієнтом, ви все це виключатимете.

На типсах ми відпрацюємо викладку матеріалу за формою овал і квадрат, а також навчимося правильно обпилювати ці форми. На відпрацювання цього завдання піде тиждень. У будь-який зручний час, ви виконаєте ряд домашніх завдань, відпрацюєте їх і надішлете мені на перевірку.

3. Третій блок онлайн курс по поділу полігелем, ми детально вивчимо правила підготовки нігтьової пластини під моделювання. Я даватиму вам їх у двох варіантах: перший варіант це підготовка пилкою, другий варіант це підготовка фрезою. Тому що багато хто з вас вже мають фрезер для манікюру і якісь фрези. Ми теж все це детально розглянемо і навчимося працювати правильно. А хто не має фрезер для манікюру, працюватиме пилкою, тому що пилкою можна зробити все, і підготувати нігтьову пластину і ополити штучний ніготь і продати свою послугу клієнту. Тобто починати з чогось можна. Якщо у вас немає фрезера для манікюру, це не означає, що ви не зможете зробити якісні красиві штучні нігті.

Ми вивчатимемо правила постановки шаблонів. На правила постановки шаблонів витрачається багато часу, а саме на їх відпрацювання. Тому що для того щоб в результаті вийшов красивий сучасний ніготь необхідно правильно зробити поглиблення під кожен тип і вид нігтьової пластини, а також зробити бічні діагональні виточки /насічки для того, щоб наш шаблон міг звернутися у вузьку трубочку, і в результаті ми отримаємо результат за яким прийшли на курс.

Правила та поглиблення бічних насічок я вам показуватиму в схемах і на клієнті. Ми з вами заглибимося та вивчимо, як правильно вирізати шаблон на дуже складних нігтях, а саме на широких, на гризунах, на високих бічних валиках. На складних руках ми детально вивчатимемо для того, щоб у результаті ви зробили ту роботу, яку потрібно виконати. Постановка шаблону – це фундамент, це дуже важливо, тому на постановку шаблонів у нас буде витрачати дуже багато часу для відпрацювання. І я дуже прошу не ігнорувати та відпрацьовувати цей урок якнайчастіше, практично щодня на собі, на рідних та близьких, на тих людях, які зможуть з вами просидіти достатню кількість часу.

Після чого ми будемо вже моделювати на моделі, на клієнті. Тому що після постановки шаблону завдання буде легко і ті уроки, які ми з вами відпрацьовували на типсах, а саме техніку викладення матеріалу і техніку опила, ми вже зробимо на клієнті і постараємося зробити йому нігті, які ми з вами вивчали.

Переходячи до четвертого блоку, у вас вже має бути відпрацювання домашніх завдань з підготовки нігтьової пластини під моделювання, постановки шаблону, техніки викладки і техніки опила.

4. У четвертому блоці онлайн курсу ми моделюватимемо нігті за формою овал на клієнті. Ми будемо починати з підготовки нігтьової пластини, далі постановка шаблону, викладення та опил уже на клієнті. Це буде форма овал – це найлегша форма, і саме з неї ми з вами починаємо наше моделювання. На клієнті ми вивчатимемо правила розмітки довжини, як правильно вибудує підкладку, а також викласти штучний матеріал і його обпилити. Ми відпрацьовуватимемо протягом цілого тижня. Ви матимете можливість змоделювати нігті собі або своїм моделям і відправити фотографії мені в трьох ракурсах: вид зверху, вид збоку і вид з торця – це обов’язково. Також можна знімати відео, кожен нігтик окремо, так щоб я могла уважно розглянути, затвердити або вказати на ваші помилки, щоб ви їх доопрацювали.

5. Після того як ми відпрацюємо форму овал у четвертому блоці, ми приступимо до вивчення форми квадрат. І тут ми знову з вами повторимо правила підготовки нігтьової під моделювання, постановку шаблону, правила визначення довжини, правила розмітки довжини та форми на шаблоні. Вчимося робити правильну підкладку, викладати матеріал і обпилювати його. В результаті у нас повинен вийти красивий ніготь квадрат з внутрішньою аркою, коло якої може досягати від 25% і вище за коло.

Також ви отримаєте бонус. Це легкий дизайн, який ви зможете повторити на собі або на вашому клієнті.

Наше навчання складатиметься з 5 блоків. Після кожного блоку у вас будуть певні уроки, які ви повинні відпрацювати та надіслати мені фотографії або відео на перевірку, щоб отримати наступний блок. Фотографувати роботу ви з трьох ракурсів: вид збоку, вид зверху, вид з торця, кожен палець окремо. Після вивчення вашого домашнього завдання я затверджую чи вношу коригування, і ви доопрацьовуєте та виправляєте свої помилки. Після всіх моїх перевірочних робіт Ви отримуєте сертифікат про проходження курсу і можете спокійно приступати до роботи з вашими клієнтами.

Ссылка на курс https://mudrakova.com.ua/online-traini…

Мой инстаграм https://www.instagram.com/mudrakova_n…

Є питання?
Приходь на консультацію і
дізнайся чого ти зможеш досягти
після навчання саме у нас