Главная > Наша школа > Найкращий фрезер для манікюру за 10$.

Найкращий фрезер для манікюру за 10$.

Автор Світлана Мудракова

Фрезер для манікюру

Купити фрезер для манікюру недорого – це найперше, що шукають майстри-початківці. В інтернеті багато різних фрезерних апаратів за різною вартістю. Багато відео оглядів про різні фрезери. І в кожному відео майстер чи продавець рекомендує той продукт, який він продає чи яким працює. Але це ще означатиме, що фрезер для манікюру професійний і підійде вам для комфортної та легкої роботи, а не буде для вас мукою.

З вами я  Світлана Мудракова – експерт міжнародного рівня з нігтьової естетики.

Існує такий міф, що купувати професійний фрезер для манікюру це переплата за бренд. Наприклад, оригінальний популярний фрезер стронг 210 коштує 150 $, в той час, коли китайський апарат можна купити від 10 $. І багато хто не купуватиме за 10 $, а за порадою блогерів придбають за 30-50 $ пекельну китайську машинку. Рекомендую подивитися відео “Шок від фрезера”, в якому я розповідаю та показую, як працюють такі китайські апарати. Наочно на прикладах, під час навчального процесу розповідаю, що відчуває майстер та його клієнт при дотику китайської машинки під час виконання манікюру.

Якщо у вас виникає думка, чому багато блогерів показують, як вони працюють на дешевших фрезерах. Відразу хочу помітити, якраз блогер може заощадити гроші на якісний фрезер, він йому не потрібний. Блогер не обслуговує клієнтів на потоці і не стикається з різними труднощами у роботі. Блогер не майстер – практик, вони мають іншу роботу. Вони мають завдання видати себе за експерта, яким він ніколи не був. Всі свої сили та час блогер витрачає на розкручування свого каналу для подальшого заробітку на рекламі. Це кардинально відрізняє блогера від експерта-практика. Тому найчастіше в інтернеті ви бачите саме блогерів. Чому ті, хто так і не став майстром, роздає поради? Чому люди, які не володіють професією, вирішили, що вони експерти та їхні поради варті нашої уваги?

Нас експертів побачити в інтернеті набагато складніше. У нас немає стільки вільного часу, як у блогерів. Ми маємо основну роботу, а це навчання майстрів манікюру, розробку нових технік, нових матеріалів для нігтьової індустрії.

І ще кілька слів про майстрів, які ви бачите в інтернеті. Усі майстри різні. Є майстри, які шукають професійні школи, навчаються та отримують якісні знання. А є так звані майстри, які навчаються у блогерів з інтернету і отримують часто маячну інформацію, фейки, міфи і як наслідок калічать своїх клієнтів. Ось саме ці «майстри» можуть порадити пекельні китайські машинки.

Я хотіла б, щоб у вас дивлячись на дороге якісне та професійне обладнання для майстра манікюру, не виникала думка: Навіщо це треба? Так як знайома майстриня працює на дешевому фрезері і нічого, все гаразд. А ви запитайте себе: чи заробляє вона стільки, скільки їй хотілося б? Чи дозволяють такі майстри якісне підвищення кваліфікації. Саме якісне підвищення кваліфікації у професійних інструкторів, системне підвищення кваліфікації, а раз на 5 років? Чи не тікає від них клієнти? Ось на що потрібно звертати увагу, а не на те, що майстер цілодобово пиляє за 3 копійки і вважати, що він затребуваний професійний майстер, на якого потрібно рівнятися. Ні, ось з цього, дорогі друзі, побачивши дороге обладнання, у вас повинна виникати інша думка: Я обов’язково стану хорошим майстром, я стану кращим майстром у своєму місті, я зможу собі купити дороге і хороше обладнання і проходити курси підвищення кваліфікації в кращих школах країни.

Якщо ви вибираєте фрезер не для роботи, а для обслуговування себе та близьких, дешевий китайський фрезер теж не підійде. Я вже сказала, що це пекельна машинка і застосовувати його на живій людині я не рекомендую.

Купити оригінальний професійний фрезер для манікюру можна за посиланням https://mudrakova.com.ua/frezer/frezer-marathon-3-champion-original-dlya-manikyura-do-35000-ob-min-h37l1-bez-pedali-belyiy /

Є питання?
Приходь на консультацію і
дізнайся чого ти зможеш досягти
після навчання саме у нас