Главная > Моделюємо нігті правильно та красиво > Гельове нарощування. Однофазний прозорий гель ТМ Arts №02

Гельове нарощування. Однофазний прозорий гель ТМ Arts №02

Автор Світлана Мудракова

 

Гелеве нарощування одою краплею. Прозорий гель №2

У цьому відео Світлана Мудракова показує як можна швидко та якісно змоделювати нігті натюрель однофазним прозорим гельм №2.

Прозорим гелем №2 тм Arts можна повністю змоделювати ніготь. Його можна використовувати як базовий гель, так як він відноситься до системи однофазного моделювання. І я вам продемонструю, як можна зробити повністю весь нігтик із прозорості.

Цей вид моделювання підходить під кольорове покриття. Моделюючи прозорим гелем, ми завжди бачимо натуральну лінію посмішки. Вона завжди просвічується, тому потрібно завжди перекривати будь-яким кольоровим покриттям або виконувати дизайн. Ви можете використовувати великі краплі. Для створення архітектури я робитиму у два шари. Перший – товстенький, він відрізняється від загальноприйнятих надчеревних шарів. Відправляємо у лампу на полімеризацію на 1 хвилину. Другим шаром додаємо трохи товщини у стресовій зоні, створимо архітектуру штучного нігтя.

За своєю консистенцією гель середнього ступеня в’язкості, він рідкий і желейний. Дуже добре вирівнюється, але завдяки своїй в’язкості він не пливе в кутикулу і латеральні пазухи. Керувати цим прозорим гелем дуже легко та швидко. Він самовирівнюється.

Після полімеризації знімаємо шаблон. У нас вийшов гарний нігтик. І в моїй техніці моделювання нігтів, я вчу відразу ставити шаблон так, щоб у вас була гарна внутрішня арка. Для тих, у кого не виходить зробити красиву внутрішню арку за рахунок постановки шаблону, цей гель можна легко затиснути. Він дуже еластичний. Після хвилини полімеризації гель добре стискається пінцетом. Але я рекомендую поставити ще прищіпку та просушити в лампі ще одну хвилину. Після просушування знімаємо прищіпку, знімаємо дисперсію клінсером і пиляємо.

Гель пиляється дуже м’яко. Я працюю пилкою 180/180 грит відпрацьованою трішки. У гелю дуже важка пилюка, яка осідає вниз і не клубить у повітрі.

Після опила перекриває ніготь універсальним топом без липкого шару. Він підходить для роботи з натуральними та штучними нігтями. Топ має гарний виразний глянець та блиск. Сохне у лампі 1 хвилину.

Прозорий гель №2 тм ArtS – універсальний однофазник, яким можна працювати як базовим, як моделюючим при корекції, і отримувати гарний прозорий ефект.

І якщо вам сподобалося моє моделювання – запрошую вас на курси живі чи онлайн.

Є питання?
Приходь на консультацію і
дізнайся чого ти зможеш досягти
після навчання саме у нас