Главная > Наша школа > Як вибрати фрезер для манікюру. Битва копії та оригіналу! Фрезер Strong 210/Стронг 210

Як вибрати фрезер для манікюру. Битва копії та оригіналу! Фрезер Strong 210/Стронг 210

Автор Світлана Мудракова

Фрезер для манікюру стронг оригінал або копія

Південнокорейська компанія Saeshin, яка розробила фрезер для манікюру та педикюру Strong, стала світовим лідером серед майстрів нігтьової індустрії. Фрезер стронг 210 з ручкою 105L став найулюбленішим і найпопулярнішим апаратом. А все тому, що китайці випустили репліку на цю модель. Вона стала затребуваною серед майстрів, особливо початківців. А все тому, що вартість копії в 2 рази менша за оригінал. Мало хто замислюється над якістю недорогого фрезера стронг. Зовні вони однакові і, не маючи, 2 фрезери поруч відразу і не розбереш у чому різниця. Коли майстер-початківець хоче купити фрезер для манікюру, він звертає увагу спочатку на вартість, а вже потім на якість обладнання. Це пов’язано з тим, що в інтернеті багато майстрів самоучок, блогерів, продавців, які нічого не знають та не розуміють у якісному та професійному обладнанні. Вони лише продають і думають, що все одно й навіщо платити більше. Але ж це помилка! І якщо новачок купує не якісний матеріал чи фрезер, то це як мінімум витрачання грошей у порожню, як максимум травмований майстер та травмовані клієнти, а можливе навіть розчарування у професії. Strong 210 оригінал купити україна у офіційного представника https://mudrakova.com.ua/frezer/frezer-strong-kupit-210105-l-dlya-manikyura-i-pedikyura-koreya/

Як відрізнити фрезер стронг оригінал від копії Ви можете подивитись відео-огляд, почитати в інтернеті відмінності, але зовнішні можна підробити, а ось найголовніше це те, з чого зроблено апарат – деталі, з яких побудовано механізм.

Перше, на що хочу звернути вашу увагу – це потужність оригінального фрезера. Вона відрізняється від підробки, як і її вартість. Копія фрезера стронг має невелику потужність, що відбивається на якості та швидкості роботи. Крім того, ручка 105L оригінал не має вібрації, на відміну від її копії.

У цьому відео я покажу та розповім, як працює стронг 210 оригінал та його копія. Поділюсь своїми відчуттями, тому що знімати покриття я буду собі сама. Щоб розповісти, що відчуває в процесі майстер і що відчуває клієнт при роботі оригінальним і реплікою.

Для чистоти експерименту я спилюватиму нігті однією і тією ж фрезою – твердосплавна з синьою насічкою.

Я працюватиму на реверсі, і зніматиму покриття на правій руці. Включаємо фрезер стронг 210/105L оригінал на 15-20 тис. об/хв. І починаємо знімати покриття. Я завжди рекомендую знімати штучний матеріал саме на таких обертах, щоб піклуватися про свій фрезер і не зношувати його заздалегідь. Коли покриття вже стоншилося, залишилося тільки базове, ставимо швидкість приблизно 10-12 тис об. за хвилину і акуратно поверхню догладжуємо.

Для тих, хто зараз дивиться це відео, хочу помітити, що техніка спилювання старих нігтів із заміною покриття на клієнті виглядає зовсім інакше. Так я роблю лише сама собі. У мене певне захоплення, посадка та хід фрези. Тому не думайте, що це відео для того, щоб навчиться спилювати покриття на клієнта.

Стисло про роботу фрезер стронг 210 з ручкою 105L. Я спиляла один нігтик. Ручка абсолютно не вібрує, фреза ходить м’яко, гладко і поступово спилює покриття без будь-яких зусиль та дискомфорту.

І наступний нігтик я зніматиму фрезером стронг, але підробкою. Ставимо фрезу, включаю на 20 тис. оборотів і починаю спилювати. І відразу на перших секундах роботи можна сказати, що потужності не вистачає, пиляється абсолютно по-іншому. Необхідно більше притискати фрезу на ніготь, щоб спиляти матеріал. І хочеться зробити швидкість більшою, тому що на 20000 оборотах будемо пиляти довго. Включила фрезер на 35 тис. оборотів, і ось тільки зараз робота зрушила. Але, незважаючи на те, що я спилюю покриття, а саме штучний ніготь, я відчуваю вібрацію в ручці. Паралельно ручка починає трохи нагріватися, а це тільки перший ніготь.

У порівнянні після зняття гелю якісним оригінальним апаратом знімати копією незручно. Кожен дотик до нігтя має стрибок. Я торкаюся, а фреза не плавно входить у матеріал, а грубо. Вібрацію відчуваю лівою рукою в ручці фрезера, а також ця вібрація переходити при спилюванні в ніготь. Таке враження, що весь ніготь деренчить. Особливо коли я плавно доходжу до нігтьової пластини. Чим більше я спилюю штучний матеріал, тим більше відчувається вібрація. І з кожним дотиком мені стає неприємно працювати цим фрезером і як клієнт я не терпіла б таких відчуттів при постійній роботі майстра. Я продовжую пиляти і мені вкрай неприємно, тому що я прибрала практично все покриття, зробимо швидкість трохи менше, щоб допиляти залишки покриття, тому що ми робили на оригінальному апараті. Але на швидкості 10-12 тис об. за хвилину я не можу торкнутися нігтя, ручка починає вібрувати ще більше. З цього можна зробити висновок такий, що на максимальній швидкості можна витримати вібрацію, а на низькій – вкрай неприємно. І якщо зробити швидкість більше, все одно покриття неможливо зняти до кінця в комфортних умовах для себе і клієнта. І після зняття клієнта деякий час залишається неприємне відчуття в нігтьовій пластині. І я категорично не рекомендую вам працювати китайським фрезером підробкою на Стронг.

Хочу загострити вашу увагу, що офіційний сервісний центр знаходиться у м. Черкаси, якою виробляє гарантійне та післягарантійне обслуговування. Сайт www.mudrakova.com.ua є офіційним представником фрезера стронг в Україні та знаходиться в м. Черкаси.

І ще раз хочу вам нагадати про головне: Навчайтеся у справжніх експертів, інструкторів – практиків, а не у псевдо вчителів та блогерів.

Дорогі друзі, ми випустили професійні курси онлайн з манікюру для будь-якого рівня майстрів. Детально за посиланням:

А щоб не купити підробку Strong 210, оригінал купити україна тільки у перевірених продавців.

Є питання?
Приходь на консультацію і
дізнайся чого ти зможеш досягти
після навчання саме у нас