Главная > Якісний та красивий манікюр > Найшвидше вирівнювання нігтів файбер базою.

Найшвидше вирівнювання нігтів файбер базою.

Автор Світлана Мудракова

Найшвидше вирівнювання нігтів Fiber base

Вітаю, дорогі друзі! Мене звуть Світлана Мудракова, я майстер із 21-річним досвідом роботи та 10-річним досвідом викладання. У цьому ролику покажу вам свою техніку вирівнювання нігтів.

Хочу звернути вашу увагу, що мої техніки відрізнятимуться від тих технік, які ви вже можливо бачили в інтернеті або вас так навчили ваші вчителі.

Усі майстри намагаються працювати швидко та красиво! Ті техніки, які ви бачите, наприклад, із переворотом – коли майстер перевертає руку клієнта туди, сюди, а потім щось підводить. Що можна побачити у перевернутому вигляді? І не кожен може побачити! Саме в цих техніках, з переворотом руки, майстер витрачає купу часу, а в результаті вирівняна поверхня не встигає зафіксуватися в лампі. Матеріал розпливається і майстру доводиться переробляти чи виправляти свою роботу. Якщо матеріал поплив чи переплив у непотрібну точку, створив непотрібний об’єм у кутикули чи бічних валиків, наплив у кутикулу, тоді майстру доводиться випилювати зайвий матеріал. А зробити це дуже складно, тому що вже зроблено манікюр, а працюючи пилкою чи фрезою у кутикули, часто травмується свіжо – оброблена шкіра клієнта, іноді до крові. А якщо не прибрати напливи, вони дадуть миттєві відшарування!

Мої техніки у вирівнюванні та у моделюванні, все без перевороту руки. Вони реально скорочують час майстра! Адже майстер все бачить та контролює розподіл матеріалу по зонах. Тому все виходить відразу, швидко і без переробки та доробки.

Другим чинником, що впливає якість і швидкість вирівнювання нігтів, є правильний вибір консистенції матеріалу. Тобто, якою в’язкості, густоти та тиксотропності, буде база чи гель, яку ви взяли для роботи.

База fiber TM Arts, має унікальну консистенцію. Її можна віднести до середньої густоти, але вона не густа і має дуже хорошу тиксотропність. Вона плавно і красиво вирівнюється від легкого дотику пензликом. Fiber базі TM Arts є невидимі синтетичні мікроволокна, вони не випирають на поверхню і не ускладнюють роботу майстра при вирівнюванні. У процесі полімеризації, створюють дуже міцну армуючу сітку, і нігті набувають підвищеної міцності. Потрібно пам’ятати, якщо натуральний ніготь тонкий і дуже еластичний, або тонкий і вологий від природи, вирівнювання краще виконувати еластичними матеріалами, тому що жорсткі матеріали відшаровуватимуться в процесі носіння від еластичної та рухомої нігтьової пластини в зоні вільного краю. Тому в TM Arts, для роботи з еластичними нігтями, існує спеціальний матеріал, зі зручною консистенцією, для вирівнювання та зміцнення нігтів: EASY GEL № 1 – понад еластичний з плавним процесом полімеризації, він не пече в лампі і не зробить термічний опік; EASY GEL №2 – середньо еластичний. Завдяки цим матеріалам, вирівняти і зміцнити натуральні нігті можна легко і швидко, і гель-лак на їх основах носитиметься довго і без сколів!

У цьому відео дивіться естетичне вирівнювання нігтів, спрямоване на вільний край, з яким не завжди справляються багато майстрів і роблять «коржики» на вільному краї.

Від товщини матеріалу на вільному краї, ні міцність, ні носибельність не збільшуються. Тому, працюйте красиво і акуратно, підбирайте консистенції матеріалів і працюйте грамотно, тоді нігті ваших клієнтів не втрачатимуть натурального вигляду, а гель-лак буде носитися довго.

А тепер переходимо до вирівнювання нігтів Fiber базою.

Моя техніка вирівнювання нігтів – це розуміння зон нігтьової пластини, аналіз вихідника, підбір консистенції матеріалу, контроль набору краплі і розподіл за зонами і схемою. Не потрібно перекидати палець на один бік та на другий бік. Якщо ви працюватимете в подібній техніці, яку показую вам я, вам не потрібно буде робити переворот пальця, як роблять деякі майстри і вирівнюють поздовжній вигин знизу. Працюючи в моїй техніці, у вас не буде напливу, і перевертати нігти не потрібно, у вас не буде цієї необхідності.

Не ігноруйте розкреслити схему прямо на собі при тренуванні або при тренуванні на ваших моделях. Малюючи, Ви розвиваєте окомір і вже потім всі ці намальовані лінії кордонів, вам будуть вже не потрібні.

Розглянемо вирівнювання нашої моделі на великому пальці. На ньому поздовжній згин плоский. Об’єм великого пальця середній. Спочатку ми беремо та віджимаємо пензель, рівномірно наносимо матеріал. Він не повинен спливати у бічні валики. Дотримуємося невеликого відступу від кутикули 0,5 мм. Матеріал наноситься по всій площі в малій кількості, рухами, що промазують. Кутком кисті зробіть лінію вздовж латеральної лінії, переконайтеся, що там є об’єм матеріалу, з одного боку та з іншого. Щоб вся площа нігтя була промазана. Далі набираємо другу крапельку, вона буде більшою. На подібний об’єм нігтя, з подібним вирівнюванням, ця крапля має бути в середньому діаметрі 3 мм. Ставимо під луночок крапельку і по обмеженій центральній зоні, спускаємося пензликом рух серпантином, або спіралькою, ведучи крапельку за собою. Пензлик у нас працює без натиску. Витираємо пензлик об шийку банки та надлишки з вільного краю нігтя трохи знімаємо. Кутом кисті з’єднуємо з бічними сторонами, якщо це потрібно. Завдяки консистенції бази Fiber від тм Arts, не потрібно нічого поєднувати. Матеріал сам дуже красиво та швидко вирівнюється. Не треба його смикати зайвий раз при розрівнюванні. Дивіться під лампочку на ідеальний відблиск, переконуючись, що у вас вийшло ідеальне вирівнювання нігтів без жодних зайвих рухів тіла. Дивіться на вигляд збоку, нахиляєте голову, а не перевертайте або нахиляйте руку! Перевіряєте поздовжній вигин, підтягуєте його акуратно пензликом, якщо це потрібно. І одразу ставте в лампу.

Якщо ви працюватимете в цій техніці, то нігті вашого клієнта будуть виглядати красиво, без зайвого матеріалу, без опуклих точок апексу, але при цьому зона стресу буде правильно і грамотно укріплена. Не буде переваги на вільний край, але при цьому він також буде зміцнений. А нігті виглядають як натуральні.

Я бажаю вам, щоб нігті ваших клієнтів завжди були красивими, виглядали натурально і завжди мали гарний відблиск. Нехай нігті ваших клієнтів гасають довго і без сколів. Працюйте насолоду, творіть красу і до нових зустрічей!

Є питання?
Приходь на консультацію і
дізнайся чого ти зможеш досягти
після навчання саме у нас