Главная > Наша школа > Який фрезер для манікюру вибрати? Всі фрезери для манікюру Strong. Тестуємо на собі.

Який фрезер для манікюру вибрати? Всі фрезери для манікюру Strong. Тестуємо на собі.

Автор Світлана Мудракова

Фрезер для манікюру. Фрезер форель який краще?

Компанія Saeshin при розробці фрезерів врахувала всі побажання та вимоги майстрів та надала вибір з дизайну, потужності та ціни. Дивіться відео та зробіть вибір виходячи зі своєї завантаженості, видів робіт та зовнішнього вигляду моделі фрезер стронг оригінал.

Здрастуйте друзі, з вами Світлана Мудракова і у нас огляд найбільш ходових і улюблених моделей фрезерів Стронг.

Я не займатимуся розпакуванням, як роблять блогери, які купили один фрезер і показують як вони раді своїй покупці. Ми знаходимося у професійному навчальному центрі з манікюру, і підхід у нас буде професійним.

Усі фрезери Ви побачите у роботі на клієнті, а не на інших якихось предметах, як ви вже могли бачити в інших продавців блогерів, які просто продають чи рекламують подібні апарати – це для нас майстрів манікюру – ні про що.

Я б хотіла ще раз нагадати про головне: Що потрібно вчитися у справжніх експертів, інструкторів-практиків, а не псевдо вчителів і блогерів. Неможливо навчитися професії, дивлячись лише безкоштовні ролики, ви цим робите лише для себе гірше. Ви витрачаєте час, гроші на невідповідні інструменти та матеріали. Ви іноді калеціть своїх клієнтів, помилково вважавши себе майстром. Багатьом не подобаються такі великі істини. Набагато приємніше чути слова блогерів, такі як: «Дивіться, як все просто я роблю, і у вас все вийде!». Але ви зрозумієте, блогер не практик, він не обслуговує людей на потоці, він також навчився в інтернет роликах і не дає наслідків того, що показує. Тому будьте завжди обережні, переглядаючи подібні відео.

Друзі, ми випустили професійні курси онлайн з манікюру для будь-якого рівня майстрів. Переходь за посиланням для детальної інформації https://mudrakova.com.ua/online-training/online-courses/manikyur-bazovyiy-kurs/

І розпочинаємо огляд фрезерів Strong торгової марки Saeshin Південна Корея.

Ми розглянемо не всі фрезери цієї компанії, а саме ті, які завоювали своє кохання у багатьох майстрів манікюру та педикюру. І про них я вам сьогодні розповім та покажу в роботі.

Моделі, про які ми говоритимемо в цьому відео, відрізняються дизайном, потужністю та ціною.

Безпосередньо всі роботи ми робитимемо на нігтях, а саме я буду найпопулярнішими машинками спилювати собі нігті – в принципі для зняття нігтів та апаратного манікюру майстер і хоче купити фрезер.

Відразу хочу сказати, що наша школа є офіційним представником торгової марки Saeshin, яка випускає фрезер Стронг. Саме у нас у м. Черкаси знаходиться сервісний центр, куди надсилають з усієї України обладнання на обслуговування.

Розглянемо фрезер стронг із ручками 105L – це strong 210 strong 90N та 204. Вони мають однакові характеристики.

Фрезер Стронг 210 з ручкою 105L – найпопулярніша модель і таку популярність вона набула завдяки китайській підробці. Завод Saeshin, який випускає фрезери Стронг, знаходиться у Південній Кореї. Але китайці зробили репліку на цю модель і, звичайно, за вартістю в 2 рази дешевше. Подивіться, наскільки вони зовні схожі. Не маючи двох апаратів одночасно, дуже складно визначити за зовнішніми показниками, який оригінальний. Як відрізнити фрезер оригінал стронг від репліки дивіться у цьому відео https://www.youtube.com/watch?v=P0GOD6YZyaQ&t=3s.

Найголовнішою відмінністю є деталі, з яких зібрано китайське підроблення, але це можна зрозуміти тільки при роботі таким апаратом. Найважливішою відмінністю оригіналу від підробки є потужність. Підробка набагато слабша за оригінал, а це означає, що копія не буде добре справлятися з поставленою роботою, оскільки оригінальний фрезер стронг. І вібрація, яка є у копіях, заважає якісно виконати роботу. Багато майстрів-блогерів стверджують, що немає ніякої вібрації в копії фрезера, але вони це стверджують лише тому, що їм нема з чим порівняти, вони ніколи не тримали в руках оригінальний фрезер стронг, а тим більше працювали їм.

Я прошу всіх, хто хоче працювати на професійному рівні, ставиться з розумінням відгуків в інтернеті на китайську підробку, де пишуть: Хороший фрезер. Працює вже рік” – Ви повинні розуміти, що кожен новачок, а таких дуже багато, не розуміють і не знають, як має працювати хороший фрезерний апарат.

Також ще пишуть відгук на китайський фрезер: “Супер. Пропрацювала півроку, а потім купила вже добрий, якісний оригінальний” – Серйозно? І щоб зрозуміти, що китайська підробка не справляється, знадобилося півроку? Півроку страждань та втрат клієнтів. Скільки за ці півроку перепиляних та травмованих нігтів було у такого майстра. Ви всі готові до цього?

Вірити відгукам людей, які не стали майстрами, а лише перебувають у категорії новачок – не варто. І таким новачком можна залишатися і пів року і рік і десятки років, якщо не навчаться у професійних інструкторів, а дивитися на розкручених блогерів.

І, забудьте про думку: “Я зараз куплю недорогий, спробую, повчуся і якщо мені підійде і в мене вийде – потім куплю вже добрий і дорогий, професійний фрезер”. Та не підійде нічого і нічого не вийде на дешевих китайських підробках, оскільки це має бути. Купуючи неякісне обладнання, ви нічого не навчитеся, прийде лише розчарування та перепиляні нігті та травмована кутикула.

Рекомендую подивитися мій ролик про роботу неякісними фрезерами “Шок від Фрезерів” перед тим як вибрати апарат https://www.youtube.com/watch?v=P0GOD6YZyaQ&t=3s

Фрезер стронг оригінал 210 з мікромотором 105L підійде для роботи майстрам манікюру, моделювання та корекції нігтів. Можна також використовувати для педикюру, але не завантажувати фрезер великими обсягами роботи. Не рекомендується використовувати великі подологічні диски, тому що при використанні таких фрез ви робите велике навантаження на ручку. При роботі великими дисками з грубою шкірою, натоптишами та мозолями на ручку йде великий опір, і вона працює в такому режимі на межі своїх можливостей і дуже швидко вийде з ладу, і така поломка не підлягає гарантійному обслуговуванню.

Ошибочное предположение мастеров, что купив маломощный фрезер, они могут, выполнят любую процедуру. Но это только приводит к износу, поломке и ремонту. Крутящий момент в ручке стронг 105L – 3,0 Н*см и она не рассчитана на большие нагрузки.

Працювати цією моделлю дуже добре та комфортно. Немає жодної вібрації та великої тяжкості при виконанні манікюру чи зняття штучного матеріалу. Ручка не нагрівається.

Фрезер стронг оригінал 90N з ручкою 105L має такі ж характеристики, що й стронг 210. Але він виконаний у металевому корпусі. Ця модель розрахована тим майстрів, які мають першому місці практичність.

Фрезер стронг 204 з ручкою 105L відрізняється від вище сказаних моделей лише блоком. Цей апарат має електронну плату, а не індукційну котушку. Він дуже легкий, підійде для майстрів, які працюють вдома у клієнта.

На всі моделі фрезерів китайці випустили копії. Будьте уважні при покупці одного з цих видів апаратів. Купити оригінальний фрезер можна на офіційному сайті www.saeshin.ck.ua та www.mudrakova.com.ua.

Тепер продемонструю серію фрезерних апаратів із ручкою стронг 107II.

З цією ручкою популярні комплекти з блоком 210 та 207А.

Стронг 210/107ІІ. Це той же блок, що й попередньої моделі, але з іншою ручкою. Вона відрізняється розміром, вагою та потужністю. Крутний момент – 3,3 Н * див. Цей момент, що крутить, дозволяє майстру бути більш впевненим. Ручка виконає ту саму роботу, але з меншим зусиллям. Вона легша, ніж 105L і зручніша. Немає вібрації, немає неприємних відчуттів при знятті, ручка не гріється, незважаючи на те, що має металевий наконечник.

Тепер розглянемо Стронг 207А/107ІІ. Блок відрізняється від 210 удосконаленим захистом від перегріву та перевантаження блоку та ручки. Кнопки також захищені від попадання пилу. Даний апарат призначений для всіх видів манікюрних та нескладних педикюрних робіт.

А тепер фрезер Стронг 207S з ручкою 106 та H450. Цей апарат призначений для виконання манікюру та педикюру. Фрезер Стронг 207S здатний впоратися з будь-яким поставленим завданням у роботі майстра. Це найпотужніший фрезер стронг оригінал з представлених у цьому огляді.

Ручки стронг 106 та H450 мають подвійний цанговий затискач фрези. При відкритті або закритті цанги ви відчуєте подвійне клацання. Така конструкція ручки забезпечує надійну роботу при більших обсягах та великих навантаженнях при обробці стоп. Крутний момент у цих ручках 5,0 Н*см і є найбільшим із представлених мікромоторів. Вони важчі, ніж ручка 105L і 107II. Фрезер не гамірний. Працювати фрезером набагато швидше та легше. Незважаючи на те, що ручка важка, при виконанні манікюру чи педикюру не відчувається жодної важкості. Працювати досить комфортно, плавно та легко.

Обов’язково під час роботи цим апаратом не забувайте закривати цанговий механізм подвійним клацанням. Незважаючи на свою вагу, ручка зручна, тиха і не має жодних вібрацій. Саме цей фрезер призначений для майстрів манікюру та педикюру, подологів. Для виконання важкої та складної роботи об’ємними фрезами.

Для того щоб бути затребуваним та найкращим майстром, необхідно мати якісне обладнання, професійні знання та навички.

Є питання?
Приходь на консультацію і
дізнайся чого ти зможеш досягти
після навчання саме у нас